REZIDENCA STUDENTORE UNIVERSITARE NR2

AMBIENTET TONA

KUSH JEMI NE?

Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 është një shoqëri që siguron akomodimin e studentëve nga e gjithë Shqipëria e jo vetëm, gjatë periudhës që ata kryejnë studimet e larta në Tiranë. Kryesisht, në mjediset e saj, janë sistemuar djem dhe vajza që studiojnë për inxhinieri, mjekësi, sporte, shkenca sociale, shkencat e natyrës etj.

SHERBIMET TONA

Kushtet moderne, për shkak të rikonstruksionit të godinave vitet e fundit, e bëjnë RSU2 një institucion mjaft të kërkuar nga studentët që vijnë nga e gjithë Shqipëria.

Godinat ofrojnë kushte mjaft të mira akomodimi, me mini-apartamente me 2 dhe 3 shtretër. Të gjitha dhomat janë me tualet dhe dushe, me ujë të ngrohtë 24 orë.

Në çdo kat të secilës godinë ndodhen guzhina moderne, me frigoriferë, soba dhe furra gatimi, mikrovalë etj.

Rrobaqepesi

Lavanderi

Terrene sportive

Sherbime psiko-sociale

Salla studimi

Salla kompjuterike

Sherbime sanitare ne ambjentet e perbashketa1

aktivitete dhe evente argetuese ne sherbim te studenteve

vendodhja e godinave tona

Kontakt


Adresa:
Rruga “Artan Lenja”, ish-Fusha e Aviacionit, 1000, Albania

Nr telefoni:
042 240 409

Email:
drejtoriats2@gmail.com

© RSU2 - All rights reserved

Compare listings

Compare